Vacature: Arts en Zorg – POH-GGZ te Den Haag

Arts en Zorg – POH-GGZ te Den Haag

Bedrijf: Arts en Zorg
Plaats: Arnhem
Datum: 30 Oct 2023

Bedrijf beschrijving

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vanuit de gezondheidscentra vernieuwende en vraaggestuurde geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 550 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Arts en Zorg is daarnaast sinds 1 januari 2018 , onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA), verantwoordelijk voor de curatieve gezondheidszorg voor alle asielzoekers in Nederland.

Via Gezond.nl ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord krijgen op vragen op het gebied van hun gezondheid en vitaliteit. Ook de ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht waarbij we werken met zelforganisatie. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Gezondheidscentra

Met ruim 20 gezondheidscentra bieden we zorg die vernieuwend en toegankelijk is. Dit doen we in multidisciplinaire zorgteams. We steken veel energie in zorginnovaties die de patiënt en zorgverlener verder helpen, zoals videobellen en chatten. Zo verminderen we de werkdruk en geven we patiënten meer regie over hun eigen zorg. Bij Arts en Zorg wordt samen hard gewerkt, maar er wordt ook genoeg gelachen.

Vacature beschrijving

Profiel

Voor onze moderne praktijk Haagse Hout in Den Haag zijn we op zoek naar een praktijkondersteuner GGZ om ons jonge en enthousiaste team te versterken. Als POH GGZ maak je onderdeel uit van een team van zorgverleners dat vanuit verschillende disciplines geïntegreerde eerstelijnszorg aanbiedt. In een aantal consulten verhelder je de problemen van de patiënt en geef je een passende kort durende begeleiding. Indien nodig verwijs je door. Je overlegt regelmatig met de huisarts, je collega POH GGZ, en indien relevant met andere zorgverleners. Je neemt deel aan een intervisiegroep met andere POH GGZ.

Herken je jezelf hierin?

 • Hbo-opleiding in relevante richting (bijv. Hbo-V, SPV) of je bent basis psycholoog.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de GGZ.
 • Ervaring- of affiniteit met huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening binnen de 1e lijn.
 • Je werkt zelfstandig, onder verantwoordelijkheid van de huisarts, waarbij afstemming en overleg met andere zorgverleners binnen de praktijk vanzelfsprekend voor je is.
 • Je staat positief tegenover innovaties als bijvoorbeeld begeleiding via e-health.
 • Flexibel, enthousiast en een proactieve- en opbouwende kritische houding.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Hier ga je werken

Gezondheidscentrum Haagse Hout is een moderne en dynamische huisartsenpraktijk met circa 7.500 patiënten gehuisvest aan de Bezuidenhoutseweg in het centrum van Den Haag. De patiëntenpopulatie is erg divers. Een deel van de patiëntenpopulatie is expat. Naast de reguliere huisartsenzorg kunnen onze patiënten ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie, diëtiek en psychosociale zorg. Het team bestaat uit 4 huisartsen, 2 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ, 4 vaste assistenten en een diëtiste. Apotheek Theresia bevindt zich om de hoek. Ons team werkt samen in een gezellige en collegiale sfeer.

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vanuit gezondheidscentra eerstelijnszorg voor 200.000 patiënten verspreid over het land. Binnen de Arts en Zorg groep werken onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers ook op asielzoekerscentra in Nederland. En wist je dat we als jonge organisatie hartstikke vernieuwend bezig zijn? Via Gezond.nl en HuisartsDichtbij ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord kunnen krijgen op vragen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook blijven we onze eigen organisatie en continu verbeteren. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen €3602,- en €4714,- op basis van een 38-urige werkweek (schaal 8 van de CAO Huisartsenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld.
 • Tegemoetkoming van 50% in je pensioenpremie.
 • In eerste instantie twee tijdelijke contracten met de intentie om na één jaar een langdurige samenwerking aan te gaan.
 • 25 vakantiedagen.
 • Volop mogelijkheden om je op verschillende terreinen binnen de organisatie te ontwikkelen en je herregistraties te behalen.
 • Bijvoorbeeld via ons nascholingsportaal en geaccrediteerde trainingen.
 • Extra verlof voor scholing.
 • Een fijn en betrokken team én negenhonderd andere collega’s die je kunt leren kennen tijdens bijvoorbeeld borrels, de jaarlijkse wintersporttrip en andere personeelsactiviteiten.

Solliciteer!

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde POH-GGZ medewerkers.

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton op onze website. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Khalid Koukouh (praktijkmanager) via 06-21395055 of kkoukouh@artsenzorg.nl.

Goed om te weten

 • Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het uitvoeren van een referentiecheck bij voorgaande werkgevers.
 • Voor een baan bij Arts en Zorg is een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist vanwege het omgaan met vertrouwelijke (patiënt)gegevens.
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Solliciteren via de browser Safari of door middel van je telefoon/tablet is helaas niet mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie