Over ons

Image

Samenwerkingspartner voor de praktijk

HuisartsenService stelt zich ten doel om samen te werken met de huisartsenpraktijken in Nederland. Het gaat om het voor en door principe. Wij proberen te verbinden, kennis te delen en alle partijen in de zorg te betrekken. Dat bespaart u veel werk en tijd waardoor u zich als zorgprofessional kunt blijven richten op de zorg terwijl u blijft ontwikkelen.
Dus waar kunnen we u mee helpen?
Neem gerust contact met ons op om uw vraag of uitdaging bij ons neer te leggen. Wij gaan dan voor u aan de slag.

Voor u als zorgprofessional in de eerste lijn

HuisartsenService is een onafhankelijk platform voor de hele huisartsenpraktijk en zijn dé partij voor díe ondersteuning en optimalisatie die ú als zorgprofessional in de eerstelijn nodig heeft.

Wij ondersteunen de huisartsenpraktijk met kennis, informatie, producten, diensten en advies.

Ons doel is om samen met de eerste lijn te werken aan de kwaliteit van de zorg in met name de huisartsenpraktijk. HuisartsenService neemt daarbij de individuele behoefte van u als zorgprofessional als uitgangspunt.

Hoe doen we dit?

  • Per kwartaal ontvangt u ons magazine
  • Gesprek (online) met onze adviseur
  • Per kwartaal het digitale nieuwbulletin
  • Enkele malen per jaar ontvang u de HuisartsenService krant
  • We houden u op de hoogte van alle nascholingen voor de Huisartsenpraktijk
  • We organiseren nascholingen zowel online als op locatie op basis van de behoefte van de praktijk
  • Wij zijn bereik- en benaderbaar en zoeken samen met u naar oplossingen die aansluiten bij uw vraag.
  • Toolkit POH
  • En meer .....

 

Wij blijven permanent ontwikkelen en innoveren en dat doen we graag samen met u én voor u als zorgprofessional in de huisartsenpraktijk . Wij vinden iedere functie in de huisartsenpraktijk belangrijk, daarom bieden wij mogelijkheden & tools aan iedere zorgprofessional in de huisartsenpraktijk en natuurlijk aan de praktijk.

Image

Het bestaansrecht van HuisartsenService

Wij willen graag volledig onafhankelijk en transparant zijn.
Door met alle mogelijke partijen in de zorg samen te werken en geen enkele partij uit te sluiten zijn we in staat om het complete veld te betrekken bij ons platform. De financiering van ons initiatief komt tot stand door sponsoring? vanuit het bedrijfsleven, de eerstelijn zelf, de overheid (subsidies) en de betaalde diensten die wij zelf leveren.

Quote founder Dirk-Jan:

Image

De adviseur van HuisartsenService

Ons team bestaat uit professionals die náást u staan. Bevlogen persoonlijkheden met een intrinsieke drive om te vragen, te luisteren en met u mee te denken.
De regionaal adviseur zoekt samen met u naar mogelijkheden en oplossingen met een individuele en praktijk meerwaarde waarbij wanneer nodig projecten, producten en diensten worden ingezet om uw doel te bereiken.

Ons doel? De eerstelijns zorg in Nederland ondersteunen op een wijze die aansluit bij úw behoefte binnen úw praktijk.