Vacature: Doktersassistent in Groningen

Doktersassistent in Groningen

Bedrijf: Arts en Zorg
Plaats: Assen
Datum: 10 Aug 2022

Bedrijf beschrijving

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vanuit de gezondheidscentra vernieuwende en vraaggestuurde geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 550 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Arts en Zorg is daarnaast sinds 1 januari 2018 , onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA), verantwoordelijk voor de curatieve gezondheidszorg voor alle asielzoekers in Nederland.

Via Gezond.nl ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord krijgen op vragen op het gebied van hun gezondheid en vitaliteit. Ook de ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht waarbij we werken met zelforganisatie. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Gezondheidscentra

Met ruim 20 gezondheidscentra bieden we zorg die vernieuwend en toegankelijk is. Dit doen we in multidisciplinaire zorgteams. We steken veel energie in zorginnovaties die de patiënt en zorgverlener verder helpen, zoals videobellen en chatten. Zo verminderen we de werkdruk en geven we patiënten meer regie over hun eigen zorg. Bij Arts en Zorg wordt samen hard gewerkt, maar er wordt ook genoeg gelachen.

Vacature beschrijving

Profiel

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties, spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Ook houd je je bezig met bloedafname. Hiervoor hebben we binnen Arts en Zorg, in samenwerking met Saltro, een speciale scholing voor ontwikkeld, die je indien gewenst kunt volgen.  

 • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en flexibele doktersassistent;
 • Je hebt ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
 • Je beschikt over voldoende vakkennis of je bent bereid om nascholingen  te volgen;
 • Je hebt de intentie om je voor langere tijd aan onze patiënten populatie te binden;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen;
 • Ervaring met Promedico-ASP is een pré maar geen vereiste;
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • Diploma doktersassistent is een harde eis.

Kenmerken Gezondheidscentrum:

Gezondheidscentrum Hoendiep is gevestigd in het centrum van Groningen en maakt onderdeel uit van Arts en Zorg. Het is een dynamische huisartsenpraktijk met 10.500 patiënten. Je gaat werken in een team van acht huisartsen, drie praktijkondersteuners somatiek, drie praktijkondersteuners GGZ en tien doktersassistentes. Tevens werken we samen met verschillende praktijken voor fysiotherapie, diëtetiek en podotherapie en bevindt zich een Medsen apotheek in het pand. Het team van zorgverleners is groot en dynamisch.

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt met haar keten van gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte en kwalitatief goede multidisciplinaire, geïntegreerde eerstelijnszorg. Arts en Zorg kenmerkt zich door een organisatiecultuur waarbij naast het streven naar hoge kwaliteit ook de menselijke maat belangrijk wordt gevonden. We proberen de organisatie daarom zo decentraal mogelijk in te richten. Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die voor de patiënt behulpzaam zijn, zoals bijvoorbeeld werken met LEAN, teleconsultatie en meekijkconsulten waarbij de specialist op het centrum komt.

Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op www.artsenzorg.nl.

Ons aanbod

Arts en Zorg biedt jou een uitdagende baan waarin intensief samengewerkt wordt met onze zorgdisciplines waaronder huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie en psychologische zorg.

Wij bieden

 • Collegiale samenwerking in een leuk team;
 • Een breed takenpakket met bloedprikken, baliewerk, (telefonische) triage, DA spreekuur;
 • Ruimte voor bijscholing;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Huisartsenzorg.

Verklaring omtrent het gedrag en referenties

Wanneer je in dienst komt van Arts en Zorg worden referenties gecheckt bij voorgaande werkgevers en wordt een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dan nodigen we je graag uit te solliciteren via de “solliciteer direct” Button 

Vragen

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sharon Nauta- van Veen, via svanveen@artsenzorg.nl of op telefoonnummer: 050-3192833


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie