Vacature: Verpleegkundig Specialist Den Haag

Verpleegkundig Specialist Den Haag

Bedrijf: Arts en Zorg
Plaats: Arnhem
Datum: 30 Oct 2023

Bedrijf beschrijving

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vanuit de gezondheidscentra vernieuwende en vraaggestuurde geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 550 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Arts en Zorg is daarnaast sinds 1 januari 2018 , onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA), verantwoordelijk voor de curatieve gezondheidszorg voor alle asielzoekers in Nederland.

Via Gezond.nl ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord krijgen op vragen op het gebied van hun gezondheid en vitaliteit. Ook de ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht waarbij we werken met zelforganisatie. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Gezondheidscentra

Met ruim 20 gezondheidscentra bieden we zorg die vernieuwend en toegankelijk is. Dit doen we in multidisciplinaire zorgteams. We steken veel energie in zorginnovaties die de patiënt en zorgverlener verder helpen, zoals videobellen en chatten. Zo verminderen we de werkdruk en geven we patiënten meer regie over hun eigen zorg. Bij Arts en Zorg wordt samen hard gewerkt, maar er wordt ook genoeg gelachen.

Vacature beschrijving

Profiel

Als Verpleegkundige Specialist maak je onderdeel uit van een team van zorgverleners dat vanuit verschillende disciplines eerstelijns zorg aanbiedt op het gezondheidscentrum. In je spreekuur behandel je laagcomplexe problematiek, geef je passend zelfzorgadvies aan de patiënt en adviseer je in welke situaties een patiënt opnieuw contact moet opnemen. 

Wij vragen:

 • Een BIG geregistreerde verpleegkundige.
 • Een collega met minimaal 2 jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum.
 • Patiëntgerichtheid in combinatie met een flexibele en doelmatige werkwijze.
 • Een harde werker en een collegiale teamspeler.
 • Iemand die goed zelfstandig kan werken, stress bestendig is en verantwoordelijkheid draagt.
 • Iemand die de Engelse taal beheerst.

Hier ga je werken

Huisartsenpraktijk Haagse Hout ligt aan de Bezuidenhoutseweg naast het Haagse Bos. In deze praktijk werken vier huisartsen, doktersassistenten, een POH-GGZ, POH-S en een diëtist.

Over Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vanuit gezondheidscentra eerstelijnszorg voor 200.000 patiënten verspreid over het land. Wist je dat we als jonge organisatie harstikke vernieuwend bezig zijn? Via Gezond.nl en HuisartsDichtbij ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord kunnen krijgen op vragen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook blijven we onze eigen organisatie en processen continu verbeteren. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4448 en € 5682 op basis van een 38-urige werkweek (schaal 10 van de cao Huisartsenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld.
 • Tegemoetkoming van 50% in je pensioenpremie.
 • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met de intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.
 • 25 vakantiedagen bij full time aanstelling
 • Volop mogelijkheden om je op verschillende terreinen binnen de organisatie te ontwikkelen en je herregistraties te behalen. Bijvoorbeeld via ons eigen nascholingsportaal en geaccrediteerde trainingen.
 • Extra verlof voor scholing.

Solliciteer!

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marloes van der Heiden, praktijkmanager, mvanderheiden@artsenzorg.nl

Goed om te weten

 • Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het uitvoeren van een referentiecheck bij voorgaande werkgevers.
 • Voor een baan bij Arts en Zorg is een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist vanwege het omgaan met vertrouwelijke (patiënt)gegevens.
 • Solliciteren via de browser Safari of door middel van je telefoon/tablet is helaas niet mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie